ALGEMENE VOORWAARDEN

De verhuur van de vakantiewoningen is van zaterdag t/m zaterdag (uitzonderingen zijn bespreekbaar). De dag van aankomst kunt u uiterlijk om 16.00 in het gereserveerde verblijf, waarschijnlijk eerder vandaar ons verzoek om u even te melden zodra u in de buurt van Barcelona of Reus (vliegveld) bent. Op de dag van vertrek wordt u geacht om 10.00 u de woning te verlaten.

Na het invullen van het reserveringsformulier staat de reservering in optie. U heeft dan 5 werkdagen de tijd om de aanbetaling te voldoen. Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u een schriftelijke boekingsbevestiging. Het restant kunt u tot uiterlijk 2 weken voor afreis overmaken op onze bankrekening of ter plaatse bij aankomst in contanten voldoen.

Roned Sportfishing is een sportvisbedrijf en geen verzekeringsbedrijf. Aanbetalingen en eventuele restantbetaling kunt u bij annulering niet op Roned Sportfishing verhalen. Hier dient u een annuleringsverzekering voor af te sluiten.

Het 5-daagse visarrangement wordt op de zaterdag van aankomst in overleg verdeeld over de dagen van zondag t/m vrijdag, waarbij Roned altijd “veto” heeft. Voor de gasten die een meerweeks verblijf hebben gereserveerd wordt geprobeerd om de visdagen over de desbetreffende periode te spreiden.

Veiligheid gaat voor alles: Indien u gereserveerd heeft voor het zeevissen en de weersomstangheden laten geen verantwoorde zeevistrip toe dan wordt er uitgeweken naar de monding of Ebro. Indien een vistrip afgebroken moet worden in verband met opkomende wind, onweer of welke omstandigheden dan ook die het naar inzien van de schipper onverantwoord maken om verder te vissen dan wordt er koers gezet naar de haven. We zullen ten allen tijden proberen om de gemiste uren in te halen. Eén en ander in overleg met de gasten. Over gemiste uren en/of dagen kan geen restitutie verleend worden.

Vanaf € 575,- per persoon 5 dagen visvakantie Spanje.
Meervalvissen op de Ebro, Zeevissen / Biggamevissen / Tonijnvissen op de Middellandse Zee of een combinatie van beide.

Klik hier om de brochure met prijslijst te downloaden, direct te reserveren of een offerte aan te vragen

Stelt u prijs op een telefonisch gesprek voor meer informatie?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor tekst en uitleg op maat.