Reserveringsbeleid 2022

 

Door de huidige omstandigheden wat het corona virus aangaat kunnen we ons voorstellen dat er nog wat twijfel bestaat over het wel of niet boeken van een mooi sportvisavontuur bij Roned. Om deze eventuele twijfel weg te nemen het volgende.

Mocht de door u geboekte reis vanwege door de overheden opgelegde reisrestricties uw reis verhinderen dan blijven gemaakte reserveringen en betaalde aanbetalingen gewoon staan voor een latere datum. In overleg wordt dan een andere datum afgesproken en zonder bijkomende kosten wordt uw reservering dan verzet. In sommige gevallen kan dit voordeliger uitpakken omdat uw accommodatie in een gunstiger seizoenstarief valt en andersom. Ook vliegmaatschappijen gaan bijzonder soepel om met het verzetten van geboekte tickets.

Voor de mensen die onze lokatie Riumar nog niet kennen: Riumar is een kleinschalig vakantiedorp waar het afgelopen jaar weinig tot niets te merken is geweest van de Covid19 perikelen. De Ebro-delta, waarin Riumar gelegen is, stond zelfs op nummer 3 als bestemming voor nationaal toerisme. De rust en ruimte gaf iedereen hier terecht een veilig en onbezorgd vakantiegevoel.

Ik wens u van harte welkom voor het komende visseizoen!!!

 

Met vriendelijke groet,

Ron Nieuweboer.

Vanaf € 575,- per persoon 5 dagen visvakantie Spanje.
Meervalvissen op de Ebro, Zeevissen / Biggamevissen / Tonijnvissen op de Middellandse Zee of een combinatie van beide.

Klik hier om de brochure met prijslijst te downloaden, direct te reserveren of een offerte aan te vragen

Stelt u prijs op een telefonisch gesprek voor meer informatie?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor tekst en uitleg op maat.