Over Roned

Hartelijk welkom op mijn homepage. Mijn naam is Ron Nieuweboer. Sinds 1996 ben ik gids en charterkapitein in en om mijn favoriete visgebied de Ebro Delta. Graag organiseer ik ook uw sportvisvakantie op maat.

Mijn kleinschalig sportvisbedrijfje opereert al meer dan 20 jaar vanuit Riumar. Riumar is een klein vakantiedorp direct aan de Middellandse Zee en op circa 800 meter van de rivier de Ebro. Zoet- en zoutwatervisserij  liggen op deze topstek letterlijk binnen handbereik. Vissen in Spanje, oneindig veel mogelijkheden. Wie wil dat nu niet? 

Van voorn, karper, giebel en gigantische meerval op de Ebro naar bluefish, zeebaars en palometa in en om de monding tot goudmakreel, bonito, rog, little tunny, makreel, grote geep, amberjack en kneiterharde biggame op blauwvintonijn aan toe: Het is hier allemaal aanwezig om prachtige sportvisdromen waar te maken!

Ik ben het gehele jaar door in Riumar aanwezig om mijn gasten met de meest uiteenlopende zaken van dienst te zijn. Als kapitein en gids neem ik de vissers mee naar de beste visstekken voor de door hun begeerde vissoorten. Eventueel meegereisde familie en/of vrienden kunnen rekenen op uitvoerige tekst en uitleg over de zeer uitgebreide excursiemogelijkheden.

Als sportvisser vist u bij Roned altijd op een volledig uitgeruste en goed onderhouden sportvisboot. Momenteel werken wij met twee boten. Beide boten zijn perfect uitgerust voor zowel zoet- als zoutwatervisserij. Alle benodigde hengelsportmaterialen worden u ter beschikking gesteld. Evenals al het benodigde (kunst)aas en bootvisvergunning. Zo begint u onbezorgd aan uw visvakantie in Spanje.

Qua accommodatie bied ik een gevarieerde keuze aan. Van een goed appartement tot een vrijstaande villa met privé zwembad. Op de pagina Vakantiehuizen vindt u voor ieder wat wils . De prachtige omgeving en het heerlijke klimaat staan garant voor een geweldige vakantie. Riumar is met het vliegtuig of met de auto zeer goed bereikbaar.

 

Kapitein Javi heeft in zijn 8 jaar als gids bij Roned al vele sportvissers met droomvangsten gelukkig gemaakt.

 

 

 Onze boten

 Seacat 2550
 - 7.70 meter lange catamaran console boot
 - 2 x 100 pk Mercury
 - Topsnelheid 48 km/h
 - Extreem zijdelijk stabiel
 - Kleuren dieptemeter/GPS
 - 14 hengelsteunen
 - DSC marifoon
Seafox 236CC
 - 7.10 lange mono-hull consoleboot
 - 200 pk Mariner Verado
 - Topsnelheid 63 km/h
 - Stabilisatieflaps
 - Kleuren dieptemeter/GPS
 - 14 hengelsteunen
 - DSC marifoon

Vanaf € 575,- per persoon 5 dagen visvakantie Spanje.
Meervalvissen op de Ebro, Zeevissen / Biggamevissen / Tonijnvissen op de Middellandse Zee of een combinatie van beide.

Klik hier om de brochure met prijslijst te downloaden, direct te reserveren of een offerte aan te vragen

Stelt u prijs op een telefonisch gesprek voor meer informatie?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor tekst en uitleg op maat.